امروز : سه شنبه, 21 ارديبهشت 1400

• 65253181-4

مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار _ صباشهر در تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۲۹ برگزار گردید

در این جلسه که با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن جلسات واحد برگزار شد،ریاست محترم واحد شهریار سرکار خانم دکتر سهرابی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آغاز بهار طبیعت سخنانی را در خصوص اهمیت تشکیل بسیج دانشجویی و تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت نیروی تراز اول انقلاب اسلامی و همچنین همراهی و هم افزایایی بسیج دانشجویی با تشکل های فرهنگی و دانشجویی ایراد نمودند، در ادامه برادر ارجمند جناب آقای دهقان جانشینی فرماندهی بسیج دانشجوی استان تهران بیاناتی را در خصوص مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به جهت تحقق اهداف سند تحول بسیج دانشجویی و همچنین فرمایشات امام خمینی( ره )  را به جهت تشکیل بسیج بیان نمودند.در پایان جلسه نیز ریاست محترم واحد از زحمات و تلاش های صادقانه و خالصانه ی برادر ارجمند جناب آقای علیرضا اسدی تقدیر و تشکر بعمل آورد و برای جناب آقای حامی نیز بعنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی موفقیت روز افزون در تمامی امورات محوله را مسئلت نمودند.

تقویم آموزشی نیمسال دوم 1399

• ثبت نام و انتخاب واحد: