دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار

آدرس آ درس : تهران ، شهریار ، کهنز ، بلوار امیر کبیر

http://shriau-ac.ir/upload/1/images/586px-Ece-logo.png  اتوماسیون اداری: Shahriar@iauece.ir

ایمیل ایمیل  : info@shriau.ac.ir

ایمیل کدپستی  : 33567/71359

شورای پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد

:::آرشیو:::

کد : 92

شورای پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد شهریار برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر سیامک باقریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار ، دکتر مرتضی محمودی رئیس دبیرخانه استان تهران، دکتر علیرضا فیض بخش رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری استان تهران و کلیه معاونین پژوهش واحد های استان  در واحد شهریار برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر سیامک باقریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار ضمن عرض خیر مقدم از حسن نظر هیات امنا برای ارتقاء واحد شهریار از مرکز به واحد قدردانی و ابراز امیدواری کرد شاهد رشد روزافزون علمی، فرهنگی و پژوهشی واحد شهریار باشیم.

در ادامه دکتر مرتضی محمودی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان تهران در سخنانی هفته پژوهش و فناوری را به کلیه مسئولین پژوهش واحد های استانی تبریک گفت و خطاب به معاونین پژوهش واحدهای استان تأکید کرد: ما باید در پژوهش بیشتر به فکر تحقیق و پژوهش در حوزه علوم انسانی در کنار سایر علوم باشیم، چرا که تفکر و اندیشه ها به عنوان اصل انسان ساز باید در اولویت امور پژوهشی همه واحدها قرار گیرد تا اعضای هیات علمی به این مهم برای خود و دانشجویان عزیز بپردازند.

بر اساس این گزارش، دکتر علیرضا فیض بخش رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از کارکنانی که در برپایی نمایشگاه امسال تلاش حضور فعالی داشته اند تشکر و قدردانی کرد و اذعان داشت: دستاوردهای زیادی که در نمایشگاه پژوهش در معرض نمایش عموم گذاشته شد،از جمله دوربین های مداربسته و لامپ های کم مصرف که از طریق شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد با استانداردهای روز دنیا به ثمر رسیدانشاءالله با اخذ مجوزهای لازم وارد بازار مصرف می شود.

دکتر فیض بخش در ادامه تصریح کرد،برای رسیدن به موفقیتهای بیشتر در سطح استان انشاءا... بتوانیم یک صندوق پژوهش استانی با شیوه نامه ای معین با مجوز سازمان مرکزی راه اندازی نماییم تا با اندوخته پژوهشی این صندوق بتوانیم برای به نتیجه رساندن سریعتر دستاوردهای پژوهشی اقدامات مناسبی داشته باشیم.

از دیگر موارد مطرح شده در این نشست می توان به: برگزاری کارگاه آموزشی برای اعضای محترم هیات علمی واحد های استان،همکاری با افراد مجرب و توانمند برای ارزیابی اصالت مجلات بین المللی و اطلاع رسانی دقیق به اعضای هیات علمی واحد ها،انتخاب استادان راهنما و مشاور با اولویت اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استان،ساماندهی مجلاتی که در معرض احتمال ابطال به دلیل عدم شرایط لازم هستند حداکثر تا پایان دی ماه سال جاری،به چاپ رساندن هرچه سریعتر کتابچه استانی و افتتاح حساب جداگانه برای درآمدهای ساها اشاره کرد.

در ادامه جلسه اعضاء شورا جهت بررسی بندهای دستور جلسه شورای پژوهش و فناوری استان به بحث و تبادل نظر پرداختند. انتهای پیام/

تصاویر مربوطه
Phoenix:تصویر0 از 8تصویرPhoenix:تصویر1 از 8تصویرPhoenix:تصویر2 از 8تصویرPhoenix:تصویر3 از 8تصویرPhoenix:تصویر4 از 8تصویرPhoenix:تصویر5 از 8تصویرPhoenix:تصویر6 از 8تصویرPhoenix:تصویر7 از 8تصویر
عدم تشکیل کلاس ها