دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار

آدرس آ درس : تهران ، شهریار ، کهنز ، بلوار امیر کبیر

تلفن  شماره تماس : 2 - 65649901 021

http://shriau-ac.ir/upload/1/images/586px-Ece-logo.png  اتوماسیون اداری: Shahriar@iauece.ir

ایمیل ایمیل  : info@shriau.ac.ir

ایمیل کدپستی  : 33567/71359

قوانین و آیین نامه های آموزش

:::آرشیو:::

کد : 82

دانشجوی گرامی لطفاً به نکات زیر توجه فرمائید

- در طول ترم اطلاعیه های مالی و آموزشی، از طریق سایت دانشگاه و تابلو اعلانات داخل راهروها، منتشر می شود که عدم توجه دانشجو به این اطلاعیه ها، باعث مشکلات آموزشی می شود.

- انتخاب واحد ترم اول برای شما دانشجوی محترم ورودی جدید، توسط دانشگاه انجام می شود لذا دانشجویان ورودی جدید لازم نیست و نباید از طریق اینترنت انتخاب واحد نماید.

- رعایت پیش‌نیاز دروس مطابق با چارت رشته، به عهده دانشجو می باشد؛ باتوجه به اینکه در ترم اول انتخاب واحد توسط دانشگاه انجام می شود، پیش نیاز در ترم اول از طرف دانشگاه لحاظ خواهد شد. لذا دانشجو در ترم های بعد(که انتخاب واحد توسط دانشجو و صرفاً بصورت اینترنتی می باشد) در اخذ دروس، حتماً و الزاماً باید رعایت پیش‌نیاز دروس را انجام دهد.(چارت رشته خود را از سایت دانشگاه www.shriau.ac.ir دریافت نمایید)

- رعایت سقف واحد ترم به عهده دانشجو می باشد لذا حتماً و الزاماً سقف واحدهای مجاز برای یک ترم را رعایت نمایید.(سقف انتخاب واحد برای یک ترم 20 واحد، دانشجویان مشروط 14 واحد، دانشجویان با معدل 17 و بالاتر 24 واحد، دانشجویانی که حداکثر 24 واحد تا فارغ‌التحصیلی فاصله دارند نیز 24 واحد)

- اگر معدل دانشجو در یک ترم کمتر از 12 شود، آن دانشجو مشروط نامیده می شود و دانشجوی مشروط در ترم بعد، حداکثر می تواند 14 واحد اخذ کند.

- هر دانشجو باتوجه به مقطعی که در آن ثبت نام می کند ملزم به اتمام دروس رشته در مدت زمان معینی می باشد که این مدت زمان، «سنوات تحصیلی» نام دارد و به شرح جدول زیر می باشد:

دانشجویان دارای کارت پایان خدمت و دانشجویان خواهر

دانشجویان برادر دارای معافیت تحصیلی(مشمول)

مقطع

سنوات عادی

مقطع

سنوات عادی

کاردانی(پیوسته و ناپیوسته)

کاردانی

2.5 سال

کارشناسی ناپیوسته

کارشناسی ناپیوسته

کارشناسی پیوسته

6 سال

کارشناسی پیوسته

5 سال

کارشناسی ارشد پیوسته

8.5 سال

کارشناسی ارشد ناپیوسته

3 سال

- دانشجویی که نتواند در سنوات تحصیلی مجاز، دروس رشته را تمام کند، و یا در پایان تحصیلات نتواند حداقل معدل 12 را کسب نماید، اخراج آموزشی شده و هیچ مدرکی به ایشان تعلق نخواهد گرفت.

- دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی که قبلاً در رشته های دیگر تحصیلات دانشگاهی دارند و تمایل به معادلسازی(تطبیق واحدهای پاس شده در مقطع قبلی) دارند، می بایست ریزنمرات مقطع قبلی خود را به کارشناس آموزشی گروه خود نماید تا روند معالسازی برای ایشان انجام پذیرد.

- هر دانشجو پس از تشکیل پرونده و ثبت نام نهایی در دانشگاه شهریار، دارای یک سامانه دانشجویی اینترنتی(پرتال) می باشد که کلیه کارهای آموزشی و مالی خود را از طریق این سامانه انجام می دهد. نام کاربردی دانشجویان برای ورود به این سامانه «شماره دانشجویی وی» و رمز عبور «شماره شناسنامه یا شماره ملی ایشان» می باشد.

- حتماً پس از تشکیل پرونده، شهریه علی‌الحساب را واریز نمایید. جهت اطلاع از میزان شهریه علی‌الحساب به اطلاعیه های موجود در سایت دانشگاه مراجعه نمایید. در صورت عدم واریز شهریه علی الحساب، سامانه دانشجو مسدود خواهد بود و لذا انتخاب واحد امکان پذیر نمی شود.

- دانشجوی محترم، به منظور واریز شهریه، لازم نیست به بانک مراجعه نمایید. شما باید از طریق سامانه دانشجویی خود، اقدام به واریز شهریه نمایید. به راهنمای زیر توجه نمایید:

دانلود فایل های مربوطه

قوانین و آیین نامه های آموزش .
نوع فایل : pdf
اندازه فایل : 8.47MB