امروز : پنج شنبه, 10 مهر 1399

• 65253181-4

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدید الورود - مقطع کاردانی پیوسته

قابل توجه متقاضیان ثبت نام در مقطع کاردانی پیوسته - بدون کنکور - ثبت نام با مراجعه حضوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار

ضمن تشكر از حسن انتخاب شـــما به استـــحضار می‌رساند با در دست داشتن مدارک ذیل در تاریخ های 98/09/02 لغایت 98/10/30 از ساعت 9 تا 15 جهت ثبت نام و تشکیل پرونده به دانشگاه مراجعه فرمایید. لازم به ذکر است که نیازی به ثبت نام اینترنتی نبوده و تنها با مراجعه حضوری در دانشگاه و در دست داشتن مدارک کامل شده، امکان ثبت نام وجود دارد.

مدارک مورد نیاز:

1- مطالعه کامل و دقیق دستور العمل ثبت نام => دانلود

2- تکمیل دفترچه ثبت نام => دانلود

3- اصل مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید یا گواهی موقت دیپلم و سه نسخه کپی از آن

4- افراد فاقد اصل مدرک ملزم به ارائه سفته به مبلغ 10 میلیون ریال بابت تضمین ارائه مدرک هستند.

5- رسید پست سفارشی درخواست تائیدیه تحصیلی اتمام دوره تحصیلی دوره نظام جدید با مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید آموزشی (قابل تهیه از اداره پست)

6- اصل شناسنامه عکسدار و دو برگ کپی از تمام صفحات

7- اصل کارت ملی و دو برگ کپی از آن

8-اصل و دو برگ تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت یا دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت برای آقایان

9- شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ که در سال جاری گرفته شده باشد (مشخصات سجلی خود را بطور خوانا در پشت هر قطعه عکس با خودکار یادداشت نمایید).

10- پس از ثبت نام قطعی در زمان اعلام شده به پورتال دانشجویی در سایت http://edu.shriau.ac.ir مراجعه نموده و از برنامه آموزش هفتگی کلاس‌های درسی خود آگاهی دقیق حاصل نمایید.

11- ضمن رعایت نظم و شئون اسلامی، در جریان مراحل توجیه و ثبت نام، پرسش‌های احتمالی خود را با مسئولان جلسات توجیهی و مسئولین ثبت نام در میان بگذارید.

پس از ثبت نام حضوری جهت تکمیل اطلاعات به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

• ثبت نام و انتخاب واحد:
     1399/07/05 لغایت 1399/07/06