امروز : دوشنبه, 26 آذر 1397

بزرگداشت هفته بسیج ، همایش نشست های تخصصی و کرسی هم اندیشی اساتید

بزرگداشت هفته بسیج ، همایش نشست های تخصصی و کرسی هم اندیشی اساتید با حضور ارزشمند سردار کارگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار برگزار شد

درابتدای همایش جناب آقای دکتر کیانوش فتحی واجارگاه ریاست محترم واحد ضمن عرض خیر مقدم حضورامام جمعه محترم شهر پرند ( حضرت حجت الاسلام والمسلمین پاشاکی ) مدعوین وحاظرین جلسه ، ضمن گرامی داشت هفته بسیج مستضعفین ،بسیج را یکی از برکات انقلاب برشمردند و بیان داشتند ،              طبق فرمایش حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی ) بسیج در حقیقت مظهر یک وحدت مقدس میان افراد ملت است.

در ادامه همایش سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به عنوان سخنران اصلی جلسه حضور دانشجویان در همایشی با عنوان دفاع مقدس را مایه حیثیت و آبروی ایران اسلامی در حال حاضر دانست و اظهار داشت: اگر دفاع مقدس نبود عزت، امنیت و استقلال نداشتیم.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به اینکه اگر دفاع مقدس نبود کشور عزت، امنیت و استقلال نداشت گفت: روحیه بسیجی امروز در کشور در حال جوشیدن است.

سردار کارگر تصریح کرد: ما به دنبال مقاومت هستیم، خودکفایی در انرژی هسته‌ای، پیشرفت‌های علمی، نانو و غیره نشات گرفته از دفاع مقدس است. در دفاع مقدس توانستن و می‌توانیم را تمرین کردیم

سردار کارگر در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص اقدامات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: در شش سال اخیر کارهای خوبی انجام شده است. در طول 2 سال و نیم 2 هزار و 500 عنوان کتاب به چاپ رسیده که کتاب های دفاع مقدس از پرتیراژترین ها بوده است. در حوزه فیلم دفاع مقدس نیز پرفروش ترین فیلم ها در حوزه دفاع مقدس بوده است. سال گذشته 10 موزه دفاع مقدس در            10 استان کشور افتتاح کردیم و الان 15 موزه داریم که امسال شش موزه دیگر افتتاح می شود.

در ادامه جلسه نشست های تخصصی و کرسی هم اندیشی اساتید با حضور دو تن از اساتید حوزه و دانشگاه

( حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر هاشمی تنکابنی ودکتر فرج پور ) برگزار گردید،در پایان همایش نیز به اساتید حاظر در جلسه گواهی معتبر شرکت در همایش نیز اعطا گردید.