امروز : یکشنبه, 01 مهر 1397

آخرین اخبار-صفحات

پیام ریاست دانشگاه بمناسبت حلول ماه شوال و فرارسیدن عید سعید فطر

‍ ️متن پیام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی شهریار بمناسبت حلول ماه شوال و فرارسیدن عید سعید فطر

هوالفاطر
"اللّهُمَّ أَهْلَ الْکِبْریاءِ وَالْعَظَمهِ   وَ أهْلَ الجُودِ وَالجَبَرُوتِ    وَ أهْلَ العَفْو وَالرَّحْمَهِ وَ أهْلَ التَقّوى وَالمَغْفِرَه"

🔸ماه رمضان، ماه رحمت و مغفرت و ماه ضيافت الهي است که در ميعادگاه فطر به سرانجام می‌رسد و آنان که قدر را در محضر میهمانی خداوند قدر دانسته اند و به ندای "باز‌ آی" پروردگار خویش دل داده اند، جلالی دوباره می یابند.

🔸عید سعید فطر تجلی خداخواهی و اوج امیدواری به رحمت الهی است. روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است.

🔸خوشا بحال مومنانی که در ماه مبارک رمضان ریزه خواران سفره بی بدیل الهی بوده اند و عطر نزول ملائک تا همیشه سجاده هایشان را عطرآگین نموده است.

🔸اینک با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در آستانه حلول ماه شوال و فرارسیدن عید سعید فطر، عید برادری، برابری و گذشت، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمامی مومنان روزه دار، این عید بزرگ را به محضر حضرت ولیعصر(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدّظله العالی)، اساتید،کارکنان ودانشجویان مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی بویژه همکاران ارجمندم در دانشگاه آزاد اسلامی شهریار،تبریک و تهنیت عرض می نمایم.ومن ا...التوفیق

دکتر کیانوش فتحی واجارگاه

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار