امروز : چهارشنبه, 24 مرداد 1397

گردهمایی مسئولین کانون های بسیج اساتید غرب استان تهران

"گردهمایی مسئولین کانون های بسیج اساتید غرب استان تهران"
اولین نشست مسولین کانون های بسیج اساتید غرب استان تهران روز پنج شنبه مورخه ۱۷ اسفند در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار برگزار گردید.
دراین نشست که باکلام الله مجید آغاز گردید، دکتر کیانوش فتحی واجارگاه ریاست بسیج اساتید غرب استان تهران برلزوم هم اندیشی و هم افزایی جهت تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی در مجموعه دانشگاه ها تاکید نمود و ضمن برشمردن اهداف و برنامه های سازمان بسیج اساتید کشور با رویکرد جدید"حل المسایلی"، نقش اساتید بسیجی در پیشبرد این اهداف را بسیار مهم قلمداد نمود.
دکترفتحی واجارگاه درادامه ضمن قدردانی از مواضع انقلابی دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی،بیان کرد:"وجود مدیران بسیجی و انقلابی در راس دانشگاه آزاد اسلامی، یک نعمت بزرگ برای این مجموعه عظیم دانشگاهی است.
دکتر فتحی واجارگاه در ادامه بر انسجام تیمی در اجرای برنامه ها تاکید نمود و ازهمه معاونت ها برنامه کاربردی یکساله برای سال ۱۳۹۷ را خواستار شد.
رییس بسیج اساتید غرب استان تهران از تشکیل" نخستین اندیشکده راهبردی بسیج اساتید غرب استان تهران" با عنوان" اندیشکده اقتصادمقاومتی بارویکرد کارآفرینی ومهارت آموزی"  خبرداد و تشکیل اندیشکده ها برای تحقق برنامه ها را ضروری دانست.
فتحی واجارگاه همچنین از آمادگی بسیج اساتید جهت همکاری با کلیه سازمان ها و نهادهای استان تهران برای هم افزایی و اجرای برنامه ها و طرح های پژوهشی برای کاهش معضلات خبر داد و از برگزاری نشست های مشترک درآینده نزدیک خبرداد.
درادامه جلسه، دکترمجیدقربانی جانشین بسیج اساتید غرب استان تهران از دونگاه "حل المسایلی" و "اجتهاد منطقه ای" مدیریت جدید سازمان بسیج اساتیدکشور قدردانی نمود و اعلام نمود که "بسیج اساتید ،متعلق به هیچ جناح یاحزبی نیست و به مثابه خانه امنی برای فعالیت همه نخبگان و اساتید دانشگاه ها است".
جانشین بسیج اساتید غرب استان تهران همچنین دستور اخیر دکترفرهاد رهبر جهت عدم پرداخت پاداش و سکه به عنوان عیدی به مدیران دانشگاه آزاد اسلامی را یک حرکت جهادی و انقلابی برای تحقق عدالت اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی دانست و ازآن حمایت کرد.
دکترمجیدقربانی درادامه افزود:"با حضور دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر،مسیر تحول انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی،هموارشده است.وبه همین دلیل،اساتید بسیجی به طور تمام قد درکنار مدیران انقلابی وجهادی وبسیجی دانشگاه آزاد اسلامی،خواهند ایستاد".
دکترمجیدقربانی در ادامه افزود: "بسیج اساتید اجازه شکل گیری جریانات منحرف ونفوذی و وابسته درمجموعه دانشگاه ها بویژه دانشگاه آزاد اسلامی رانخواهد داد و درمقابل هرحرکت مشکوک وهدفمند منجربه توهین به مقدسات،نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت مطلقه فقیه، باقاطعیت تمام، خواهد ایستاد".
در ادامه جلسه، دکتر محمدجواد شکوری معاونت پژوهشی بسیج اساتید غرب استان تهران و دکتر علیرضا فتاحی واجاری معاونت نیروی انسانی و مهندس بهمن غریبی مدیر روابط عمومی بسیج غرب استان و روسای کانون ها به ارایه نظرات و پیشنهادات پرداختند و برحسن اجرای برنامه ها تاکید نمودند.
درانتهای جلسه مقررشد کلیه کانون های بسیج اساتید غرب استان تهران ظرف یک هفته برنامه سال آینده را به دفتر بسیج غرب استان تحویل نمایند.