امروز : جمعه, 24 آذر 1396

دکترفتحی واجارگاه در جلسه هیات رییسه واحد شهریار

دکترفتحی واجارگاه در جلسه هیات رییسه واحد شهریار عنوان کرد:
الویت اول فعالیت های ما،ارتقای درجه واحد است
جلسه هیات رییسه واحد شهریار باحضور دکتر کیانوش فتحی واجارگاه و معاونین،روسای ادارات و مدیران گروه ها روز شنبه مورخه 27 آبان در محل دفتر ریاست واحد برگزار گردید.
دراین جلسه که با قرائت قرآن کریم آغاز گردید،دکتر فتحی واجارگاه ریاست واحد،ضمن تسلیت ایام سوگواری،بر رعایت اخلاق و قانون در همه فعالیت های دانشگاه تاکید و بر تمرکز همه فعالیت ها در ارتقای درجه دانشگاه آزاد شهریار توصیه نمودند.
دکتر فتحی واجارگاه همچنین بر ارایه یک برنامه مدون جهت اخذ مجوز رشته های جدید بویژه در مقاطع ارشد و دکتری تاکید نمودند.
رییس واحد شهریار همچنین بر برنامه ریزی جهت پذیرش دانشجو درنیمسال دوم سال تحصیلی 96 تاکیدکردند و از معاونین و روسای ادارات و مدیران گروه ها خواستند که در امور محوله با رعایت اخلاق حسنه،تادست یابی به اهداف دانشگاه ممارست و پیگیری لازم راداشته باشند.
درادامه جلسه،هریک از اعضاء به ارایه برنامه ها و پیشنهادات کاربردی پرداختند.
دراین جلسه دکتر محمدجوادشکوری معاونت واحد به بیان برنامه آن معاونت جهت اصلاح هرم هیات علمی وساماندهی رشته هاو طرح پایش اساتید و برگزاری آزمون های مشترک و بویژه ساماندهی فعالیت های پژوهشی پرداختند و همچنین دکتر ابراهیمی مقدم معاونت اداری مالی واحد به پیگیری و اجرای برنامه ویژه جهت جذب نیرو و ساماندهی امور حوزه مربوطه اشاره کردند.
همچنین دکترمجیدقربانی مشاور ریاست و دبیر اتاق فکر واحد به اهم فعالیت های انجام شده در کارگروه های اتاق فکر واحد پرداختند و گزارشی از برنامه های آینده جهت بهینه سازی فعالیت های واحد ارایه دادند.
درپایان جلسه،سرکار خانم دکتر سهرابی و آقایان دکتر کریمیان و دکتر حسن پور ودکتر عارفیان به ارایه مبسوطی از برنامه ها و پیشنهادات کاربردی درحوزه های مربوطه، پرداختند.

تقویم آموزشی نیمسال اول مهر 96-97

• ثبت نام و انتخاب واحد: 12 الی 22 شهریور 1396