امروز : چهارشنبه, 02 آبان 1397

آخرین اخبار-صفحات

پیام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار به مناسبت اربعین حسینی

بسم ا...الرحمن الرحیم
همانگونه که ملت شریف و انقلابی ایران اسلامی می دانند،به وضوح اربعین، دوباره خوانی کربلاست. مرور خردمندانه حماسه‌ای‌ست که هر چند با گریستن آغاز می‌شود اما با نگریستن ادامه می‌یابد.
همگان می دانند که فلسفه حرکت سیدالشهدا علیه السلام مبارزه با ظلم بود که فرمود: «من رأی سلطاناً جائراً...».
 امروز جهان اسلام در پیچیده‌ترین و سخت‌ترین مواجه خود با مستکبرین و حاکمان جور است.
بی شک اربعین حسینی خون تازه‌ای برای مبارزه با مستکبران عالم و دست‌نشانده‌های آن‌ها در رگ‌های پیکره اسلام وارد می‌کند. اعتقاد ما این است که سیل خروشان اربعین حسینی بنیان‌های ظلم و جور را بَر می‌کَند.
اربعین نمایشی بزرگ از حماسه وحدت امت اسلامی و مستضعفین عالم است.
همه زائرین اربعین حسینی و خادمان آن‌ها در هیآت، وظیفه خود می‌دانند که از این یکپارچگی به عنوان مصداق بارز «صَفّاً کَأنّهُم بنیانٌ مرصوص» دفاع کنند و در این راستا کارکنان،اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار، همگام با آحاد جامعه در آیین های اربعین شرکت نموده و یاد و خاطره شهدای عاشورا و همه شهدای صدر اسلام و انقلاب اسلامی وبویژه شهدای والامقام مدافع حرم را گرامی می دارند.
ومن ا...التوفیق
دکتر کیانوش فتحی واجارگاه