امروز : پنج شنبه, 14 فروردين 1399

• 65253181-4

پیام گرامیداشت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی شهریار - صباشهر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر کیانوش فتحی واجارگاه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی شهریار - صباشهر در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان و دانش آموختگان مسیر علم و دانش تبریک عرض نمودند.

همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است.

بدون شک در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری مد ظله العالی« حمایت از کالای ایرانی » نامگذاری شده است، انگیزه تمام دانشگاهیان و فرهیختگان جامعه جهت تحقق به این امر مهم نوید سال تحصیلی پربار و شکوفایی را می دهد.

امید است اساتید و دانشجویان گرامی در هر نقطه ای از کشور عزیزمان ایران اسلامی با بهره گیری از فرهنگ ناب علوی گام های ارزشمندی را در جهت دستیابی به اهداف علمی، فرهنگی و اجتماعی بردارند.

اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

ومن ا...التوفیق

دکتر کیانوش فتحی واجارگاه