امروز : جمعه, 17 مرداد 1399

• 65253181-4

دیدار بسیج دانشجویی استان تهران و دانشگاه آزاد شهریار با فرماندار شهرستان شهریار

اسدی(مسئول بسیج دانشگاه ازاد اسلامی واحد شهریار - صباشهر )مطالبات مردم در بهتر شدن وضعیت شهرداری ، اهمیت دادن به ارزش های ملی و معنوی شهرستان و تلاش هرچه بیشتر برای نزدیکی مسئولین شهرستانی به مردم و رفع و رجوع مسائل و خصوصا احصا مسئله خانواده ها و قشر جوانان خصوصا خانواده های کم برخوردار و ضعیف شهرستان شهریار و تلاش هرچه بیشتر برای کمک به اقشار ضعیف
طاهری(فرماندارشهریار)صورتجلسات را لازم الاجرا می دانیم. حرف مردم نباید زمین بماند

فرماندار شهریار در دیدار با بسیج دانشجویی استان تهران و دانشگاه آزاد شهریار گفت: اگر برنامه محور باشیم و در چارچوب عمل کنیم از گرفتاری ها رها می شویم.ما مشکلات را احصاء و صورتجلسات را لازم الاجرا می دانیم. حرف مردم نباید زمین بماند، با جدیت پای کار هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد شهریار -صباشهر جلسه احصاء هسته های مسئله محور، مطالبه گری، گفتمان سازی و ارائه راهکارهایی در این خصوص با حضور طاهری فرماندار شهرستان شهریار، حشمتی مسئول ناحیه بسیج استان تهران و رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاهی، دهقان مسئول مطالبه گری بسیج استان تهران، دالوندی مسئول بسیج خواهران بسیج دانشجویی استان تهران و علیرضا اسدی مسئول بسیج دانشگاه آزاد شهریار و صباشهر در محل فرمانداری شهریار برگزار شد.

بنا بر این گزارش حاضرین جلسه ضمن بیان مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی- امنیتی و روانشناختی موجود در سطح شهرستان خواستار تشکیل هسته های دانشجویی با هدف حل معضلات بر اساس نظام اسلامی و  با توجه به پایه های علمی و نیروهای جوان در بسیج استان و شهرستان شده و حمایت فرماندار شهرستان را در این خصوص بسیار حائز اهمیت دانستند.

نماینده عالی دولت در جلسه بسیج دانشجویی با بیان اقدامات صورت گرفته در زمینه های مطالبه گری مردم در موضوعات مختلف از روند پیشرفت پیگیری ها تا حصول نتایج برای جلب رضایت مردم اظهاراتی داشت و مواردی چون مهاجر پذیر بودن شهرستان شهریار را از موارد قابل توجه در ایجاد مشکلات در سطح شهرستان بر شمرد.

طاهری تصریح کرد: از آنجایی که شهرستان شهریار میزبان مهاجرانی از کل کشور می باشد دارای فرهنگ ها و آداب متفاوتی است و زیر ساخت های مطالعه شده در شهرستان پاسخگوی این حجم مهاجر نیست، شهریار یک شهرستان است اما ارائه خدمات در حد استان.

وی با بیان این مطلب که دانشجویان و دانشگاهیان می توانند با ارائه برنامه های مدون و مشخص به هدایت و ساماندهی شهر کمک کنند گفت: اگر برنامه محور باشیم و در چارچوب عمل کنیم از گرفتاری ها رها می شویم. ایشان همچنین تاکید کرد: برنامه های فرهنگی و آموزشی را تدوین کنید و برای اجرای آن ها برنامه ریزی داشته باشید و این کلید کل مشکلات است.

این کاریست که  ما در شورای اداری انجام می دهیم، مشکلات را احصاء و صورتجلسات را لازم الاجرا می دانیم. حرف مردم نباید زمین بماند، ما با جدیت پای کار هستیم.

تقویم آموزشی نیمسال دوم 99-98

• ثبت نام و انتخاب واحد: